Noe å glede seg til for bakeentusiaster og for alle andre som liker deilig brød. Det skal startes opp et nytt bakeri og det blir landets første økologiske surdeigsbakeri, sier våre kilder. Handwerk er navnet og en av bakmennene er Hitchhikers Stian Floer. Handwerk bakeri skal etter sigende inn i Noodles gamle lokaler ved Mathallen. Mer info kommer senere. (Bildet er kun et illustrasjonsbilde – egenprodusert loff fra hjemmebakeriet og verken økologisk eller surdeigsbasert.)
Ved Mathallen åpner også Lucky Bird dørene. Akkurat når er litt uklart, våren, står det litt diffust på hjemmesidene, men ryktene sier det blir like over påske. Ikke overraskende skal de servere kylling i denne sørstatsinspirerte restauranten. Spisestedet skal designes som en amerikansk rib shack – så vi håper de får dreis på deilige spareribs. Selv om burger ikke ser ut til å prioriteres høyt på menyen, tipper vi de blir en konkurrent til burgerfavoritten Døgnvill.
Men Vulkans burgerkonger lar seg ikke stoppe, for de skal nemlig utvide og spre østkantburgerens glade budskap til vestkantborgere på Tjuvholmen. En ny filial med digge burgere åpner i april og blir en konkurrent for Burger Joint og Beach Club.
Mye å glede seg til denne våren og moro at det svinger på Mathallen!
Sjekk kurs, events, konserter og andre nyheter fra Mathallen HER.
Legg igjen en kommentar