Jeg måtte jo bare lage en cocktail, eller poptail, med min favorittfrukt: Mango!
For å gjøre mangococktailen enda bedre bestemte jeg meg for å lage cocktailen som ispinne! Ispinne-drinke-konseptet går som en farsott over hele verden og kalles poptails! Cocktail på pinne – eller poptails er en blanding av amerikansk for ispinner – popsicle + cocktail = poptail. Har du forsøkt de superdigge mojitoene på pinne vi laget tidligere i sommer?
Alle elsker mango. Bortsett fra faren min. Han har hardnakket påstått at han ikke liker mango i mange år. Helt til jeg tvang ham til å smake. Og det viste seg selvfølelig at han elsket mango. Det var papaya han hatet.
Seriøst! Det er helt umulig ikke å elske den søte, gule frukten som kan få alt til å smake bedre.
Men tilbake til cocktailen på pinne. En poptail er perfekt å servere på party – etter en middag som dessert – som hvilerett – som kos – i hagen – på balkongen… Hvor som helst, faktisk.
Prøv denne enkle mangococktailen på pinne – det kommer du, som faren min, ikke til å angre på!
For flere alkoholfrie ispinner, men sykt gode likevel!, kan dere sjekke de 30 ispinnene jeg har laget i samarbeid med Opplysningskontoret for meieriprodukter – Melk.no!
- 2,5 dl mangopuré – lag puré av fersk mango eller test ut vår favoritt fra Masala Magic
- 10 mynteblader
- 6 cl vodka (vi har brukt Koskenkorva Lemon Lime Yarrow for litt ekstra smak)
- 0,5 lime
- 1 dl Sprite mynte
- Her er det ikke noe finslig miksing. Ha alle ingrediensene i en blender og blend! Når miksen er ferdig heller du i isformene – fryser i minst 4-6 timer – og gleder deg til de er ferdige!
- Når poptailene er ferdige kan festen begynne!
[…] Marias Salt & Søtt og Smaken av Oslo for flere artige varianter av […]