Smelt ⅔ deler av sjokoladen i en bolle over varmt vannbad. Varm til ca 45 grader (lurt å bruke termometer) og rør til alt er smeltet.
Ta av bollen og rør inn den siste ⅓ av sjokoladen. Rør tålmodig til alt er smeltet.
Rør inn matchapulveret i sjokoladen. (Du kan også marmorere den om du ikke rører inn alt til det er jevnt. Det har jeg ikke forsøkt, men tenker at det kan være ganske kult.)
Ha bakepapir i en form du vil ha sjokoladen din i, en brødform, kakeform - eller en annen form.
Fyll din vakre, grønne sjokolade i formen.
Strø over pistasjnøtter, kokos og bringebær i ønsket mengde. Nyyydelig!
Sett til side for å kjølne i romtemperatur i minimum 2 timer.
Brekk i viter og pakk gjerne inn som gave i cellofanposer og med en fin sløyfe på.
Recipe by Smaken av Oslo at https://www.smakenavoslo.no/arets-peneste-spiselige-julegaver/