Vannmelonpizza med bær og sjokolade

Vannmelonpizza

Vannmelonpizza – yum!

Jeg kan ikke fatte hvorfor jeg ikke har laget dette tidligere. Så enkelt og så utrolig godt. Det gjør jo ikke noe at det ser smashing ut heller!

Jeg elsker vannmelon! Hele vinteren går jeg og gleder meg til det kommer vannmeloner med skikkelig smak i butikken igjen. Det har nettopp skjedd. I vinter forsøkte jeg flere ganger å kjøpe vannmelon, men da smakte den nesten ikke noe og skuffelsen var stor.

Men nå – endelig var smaken på plass. Saftig og fruktig, lekker og rosa. Jeg tror jeg kunne spist en hel melon helt alene. Men det burde jeg vel strengt tatt ikke?

Uansett: Denne enkle måten å lage fruktsalat på ble umiddelbart en favoritt her hjemme både blant barn og voksne. Vannmelonpizza kan lages som kosemat eller som partymat. Funker både i barnebursdag, venninnekveld, familieselskap eller som kul partymat.

Vannmelonpizza hel

Vannmelonpizza stykke

Oppskrift på vannmelonpizza

Det beste med denne oppskriften er at du egentlig ikke trenger noen oppskrift. Men her er mine forslag til hva du kan bruke – og som jeg har forsøkt.

Du trenger:

 • Vannmelon
 • Frukt & bær
 • Sjokolade
 • Kokosolje
 • Honning
 • Toastet kokosflak
 • Mynte

 

Slik gjør du det:

 1. Skjær vannmelonen i skiver og del den i stykker.
 2. Smelt sjokoladen sammen med litt honning og kokosolje, for å få en blank og lettflytende konsistens. Jeg gjorde det i microen for enkelhetsskyld.
 3. Dander frukt og bær over vannmelonskiven og drypp sjokoladesausen over. Dryss med kokosflak og mynteblader.
 4. Vannmelonpizzaen er klar til servering!

 

Og under her er en ny versjon med gresk yoghurt med kokossmak, frukt, bær og blomster. Så fint!

Vannmelonpizza med yoghurt

Men vannmeloneventyret trenger ikke slutte her. Du kan nemlig også lage en amazing salt versjon også…

Vannmelonpizza salt

Salt vannmelonpizza

Om du først kjøper en hel vannmelon kan du lage både forrett og dessert med den. Vannmelon passer nemlig supergodt sammen med salte saker.

Du kan derfor lage en deilig salt versjon av denne vannmelonpizzaen med spekemat og fetaost. Jeg har laget denne for en samarbeidspartner – Lille Skinkefabrikk.

Oppskriften finner du HER!

Vannmelonpizza salami

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>