Ur økologisk kolonial og spiseri på Løkka

Ur økologisk kolonial-3

Ur økologisk kolonial og spiseri i Helgesensgate på Grünerløkka er rett og slett ur-koselig. Når du kommer inn fra gata og det spraker i peisen – ja, da får du aldri lyst til å forlate stedet igjen.

I den økologiske kolonialdelen kan du kjøpe matvarer i løsvekt. Ta med egen emballasje og fyll opp! På den måten kan du både spare penger og miljøet samtidig. Her er det mye spennende og digg å kikke på – så det er vanskelig å gå herfra uten å bruke penger.

Ur økologisk kolonial-6

 

Ur økologisk kolonial-2

Ur økologisk kolonial-5

Ur-god grøt

I det økologiske Spiseriet finner du både små og større retter, søtt og salt. Kanelbollene ser fristende ut, men jeg går for en Ur-grøt.

Og det viser seg å være et heldig valg. Denne dagen er det en heløkologisk havregrøt med valnøtter, hasselnøttmelk, tranebær, kakanonibs og dadler. Knallgod! Til grøten tester jeg en vannkefir med julesmak fra Tibi – som er så overraskende deilig at jeg også kjøper med meg en hjem.

Et alternativ til Ur økologisk kolonial og spiseri kan være Ikea og Tines pop-up-kafe: Heimatt, som også har mye kos og hygge med myke sofaer og ulltepper.

Koselig med peis!

Ur er et sjarmerende sted med god mat og wifi – og – jeg må nesten si det igjen – peis! Det finnes ikke så mange kafeer med peis i Oslo, men her har du altså én! Å kose seg med en kaffe, mens du kjenner peisvarmen i ryggen og hører knitringen. Det finnes ikke noe bedre.

Kaffen er god med en dæsj mandelmelk, men baristakunsten i skummet – må nok jobbes litt mer med. :-)

Passer for unge og voksne, for deg som tenker på miljø og økologi, for deg som digger peisvarme og havregrøt, for deg med barnevogn – enkelt å ha vogna stående utenfor vinduet.

Hjem til Ur økologisk kolonial og spiseri HER!

Ur økologisk kolonial-4

 

Ur økologisk kolonial-7Ur økologisk kolonial-8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>