Svinsk godt hos Pig and Khao i New York

På varme kvelder er bakgården til Pig and Khao perfekt for en svinsk aften!

På varme kvelder er bakgården til Pig and Khao perfekt for en svinsk aften!

«It’s four in the morning, the end of December
I’m writing you now just to see if you’re better
New York is cold, but I like where I’m living
There’s music on Clinton Street all through the evening…»

Det er ikke fritt at Leonard Cohens låt Famous Blue Raincoat nynner i bakhodet mens Smaken av Oslo leter etter Pig and Khao. Restauranten ligger på 68 Clinton Street på Lower East Side og snart ser vi skiltet ute på gaten og skrår over .

Her er maten svinaktig god med røtter i det filippinske og thailandske kjøkken. Det finnes også en koselig uteplass i bakgården hvor du kan drikke asiatisk øl og nyte maten din om været tillater det. Pig and Khao betyr “gris og ris” og her er det svin i utallige varianter som gjelder. Prøv klassikeren “Sizzling sisig” – svinehode med chili og egg.

Blir det for mye svin – er også den helstekte fisken et godt alternativ og den spicy, grønne mangosalaten med sotet kylling, sitrongress, mynte, koriander, cashewnøtter og tørkede reker får Per fortsatt til å sikle – vel tilbake i Norge. Det sier ikke lite.
Les mer: pigandkhao.com

Lykken er sprø svor og Hitachino Nest Real Ginger Brew!

Lykken er sprø svor og Hitachino Nest Real Ginger Brew!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>