Pink Fish – ny laksefavoritt i sentrum

Bilde 01.11.2017, 16 49 40

Pink Fish har åpnet sitt første spisested i kjelleren på Steen & Strøm, men det blir langt fra det siste. Det loves flere steder i Oslo, i Norge og i verden. Kul laksesatsing her altså!

 

Laksegull i det urbane dypet

På åpningsdagen var det mye buzz og folk og foto, men når vi kommer innom et par dager senere for en kjapp og sunn lunsj – er det mer glissent i lokalet.

Men det er early days, og de har mange sterke konkurrenter i Food Court’en, som vår pizzafavoritt – Mamma Pizza, avokadosandwichen til Eckers og Lett med digge salater og smoothie bowls.

Bak Pink Fisk står Geir Skeie – kokk og Bocuse D’Or-vinner. Med seg på laget har han sin investor og samarbeidspartner gjennom mange år, Stein Sandvik og Ronny Gjøse fra Umoe Restaurants (bl.a. Peppes og Burger King).

Her er altså kokketalent, penger og fastfood-erfaring ingrediensene som skal ta den norske laksen, som i dag kommer fra Lerøy, til nye høyder.

Bilde 03.11.2017, 15 14 25

Bilde 03.11.2017, 15 17 24

Bilde 01.11.2017, 16 50 15

Orange is the new lakserosa!

Selv om det var torsk og ikke laks som stod på menyen da Skeie tok gull i Lyon har vi tiltro til prosjektet, og tropper opp ved disken. Lokalet er nytt og fresht – og veldig oransje!

Bordene har lademuligheter, stort pluss, men wifi’en nede i dypet i Steen & Strøm har fortsatt utfordringer. Emballasjen er komposterbar, og det er kran med friskt Oslo-vann du kan forsyne deg selv med. Topp!

Menyen er fristende: Salater, wraps, burgere, hot pot’s og raw bowls. Etter å ha studert menyen og diskutert litt med personalet, lander jeg på en asiatisk raw bowl med yuzu og miso-dressing.

Som på Starbucks oppgir du navnet ditt – og så kommer det opp på tavlen som du kan følge med på, når maten er ferdig. Pink Fish har også en app, men den hadde jeg litt problemer med å laste ned denne dagen. Smart om du har lite tid – da kan du bestille og bare løpe innom og hente.

Bilde 03.11.2017, 15 21 32

Pink Fish to the people!

Rimelig kjapt kommer min asiatiske bowl og jeg finner meg et bord. Maten er god, den syrlige yuzu-miso-dressingen smaker godt til laksen og risen er perfekt kokt.

Jeg blir skikkelig mett, på den gode, freshe, fiske-måten. Prismessig ligger Pink Fish litt over McDonald’s – men smaksmessig ligger de skyhøyt over. Når jeg i tillegg får dekket Omega3-kvoten min, er valget enkelt for min del.

Smaken av Oslo krysser fingrene for at Pink Fish får suksess både her og i sine nye avdelinger. Pink Fish Power!

Neste gang prøver jeg Asiatisk burger med Spicy soya og mangosalsa, tror jeg.

Bilde 01.11.2017, 16 53 41

Pink Fish passer for:

Lakseelskere, barn, voksne, folk i farta, deg som er opptatt av sunn mat, helseentusiaster, lunsj-sultne, shoppere. Spis her eller ta med på kontoret eller hjem.

Pink Fish er et funksjonelt fast food-sted, ikke et sted man går for kosens skyld. Så daten eller andre kose-møter, ville jeg tatt et annet sted.

Hjem til Pink Fish HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>