Pers enkle pannekake-kake

Enkel og deilig pannekake-kake!

Enkel og deilig pannekake-kake!

Dette er kaka si!

Basert på Smaken av Oslo sine enkleste prinsipper – pannekaker (verdens beste, selvfølgelig med Pers familieoppskrift), krem, banan, og bringebærsyltetøy, samt sjokolade og bær til pynt – og voila – du har en deilig kake. Det som tar lengst tid er å steke pannekakene!

Vi har hatt stor sukess med kaken – både i familien og blant venner. Den ser fabelaktig ut – du kan bygge den så høy du vil – du kan fylle dem med dine egne favoritter – og uansett – vil det bli suksess.

Oppskriften på pannekakene finner du HER!

Fremgangsmåten er enkel.

  1. Lag pannekaker etter oppskriften.
  2. La pannekakene avkjøle seg helt – mens du pisker kremen.
  3. Når pannekakene er kalde, legg dem lagvis med krem (vi brukte Rørosfløte og syntes det ble ekstra godt), bananer og bringebærsyltetøy.
  4. Bygg kaken så høy du vil og når du har lagt siste pannekaken på toppen smelter du litt sjokolade til å glasere den øverste pannekaken med. Vi smeltet vår i microen og blandet i en liten skje med smør og helte den over topp-pannekaken.
  5. Pynt med bær og server!

NB – om du vil kan du gi kaken et lite melisdryss over rett før servering. Nå er du klar til å imponere gjestene! Lykke til. :-)

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>