Om Oss

Hei og velkommen til bloggen vår!

Smaken av Oslo startet 1.  januar 2014 som en kulinarisk dannelsesreise for tre – et familieeventyr i egen by. Vi hadde et familieprosjekt hvor vi gikk ut på en ny restaurant i Oslo hver uke. 52 spisesteder ble besøkt, og du finner dem og mange flere under Ut i Oslo.
I 2016 skal vi besøke flere restauranter, men også lage mer mat hjemme, og håper vi kan friste flere til å forsøke seg på kjøkkenet. Vi er ingen superkokker, så får vi det til – får du det til! Vi har også startet et kokebokprosjekt hvor vi anmelder en ny kokebok ukentlig.

Og vi har dilla på ispinner – popsicles – og har derfor startet bloggen Daily Popsicle. Følg oss på Instagram @daily_popsicle og @smakenavoslo.

Vi liker også å dra på tur både i Norge og i utlandet. Også her blir det mange restaurantbesøk. Vi tipser deg om hva vi synes du bør få med deg og hva du bør holde deg unna…

Tjodunn, Storm og Per.

Tjodunn, Storm og Per.

Familiens tre medlemmer  er:

Storm (11) elsker sushi og dessert, er ikke redd for å smake på nye ting lenger og synes selvfisket fisk er aller best. Digger å spise ute på nye steder bare vi også har med pod, pad eller til nød telefoner.
Per  jobber i VG på dagtid, er familiens brødbaker, lager verdens beste pannekaker og liker godt å spise ute. Han er en super side-kick på kjøkkenet når man skal lage mat, og rydder gjerne opp etterpå hvis det er fotball på kjøkken-TV’n.
Tjodunn, er hovedansvarlig for blogg og Instagram og jobber som frilanser for blant annet Maison Mat & Vin og andre fine magasiner. Jeg ønsker å lære mye mer om mat og drikke og forsøker å få med meg alt som er nytt og spennende – som jeg deler med dere.Også er jeg gjesteblogger på den supre reisebloggen bortebest.no

Akkurat nå er jeg opptatt av is på pinne i alle varianter. Sjekk også ut våre instagramkontoer: @smakenavoslo og @daily_popsicle

Lyst til å samarbeide eller noe du lurer på? Kontakt meg på tjodunn@smakenavoslo.no

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre