Hei og velkommen til bloggen vår!
Smaken av Oslo startet 1. januar 2014 som en kulinarisk dannelsesreise for tre – et familieeventyr i egen by. Vi hadde et familieprosjekt hvor vi gikk ut på en ny restaurant i Oslo hver uke. 52 spisesteder ble besøkt, og du finner dem og mange flere under Ut i Oslo.
I 2016 skal vi besøke flere restauranter, men også lage mer mat hjemme, og håper vi kan friste flere til å forsøke seg på kjøkkenet. Vi er ingen superkokker, så får vi det til – får du det til! Vi har også startet et kokebokprosjekt hvor vi anmelder en ny kokebok ukentlig.
Og vi har dilla på ispinner – popsicles – og har derfor startet bloggen Daily Popsicle. Følg oss på Instagram @daily_popsicle og @smakenavoslo.
Vi liker også å dra på tur både i Norge og i utlandet. Også her blir det mange restaurantbesøk. Vi tipser deg om hva vi synes du bør få med deg og hva du bør holde deg unna…
Familiens tre medlemmer er:
Storm (11) elsker sushi og dessert, er ikke redd for å smake på nye ting lenger og synes selvfisket fisk er aller best. Digger å spise ute på nye steder bare vi også har med pod, pad eller til nød telefoner.
Per jobber i VG på dagtid, er familiens brødbaker, lager verdens beste pannekaker og liker godt å spise ute. Han er en super side-kick på kjøkkenet når man skal lage mat, og rydder gjerne opp etterpå hvis det er fotball på kjøkken-TV’n.
Tjodunn, er hovedansvarlig for blogg og Instagram og jobber som frilanser for blant annet Maison Mat & Vin og andre fine magasiner. Jeg ønsker å lære mye mer om mat og drikke og forsøker å få med meg alt som er nytt og spennende – som jeg deler med dere.Også er jeg gjesteblogger på den supre reisebloggen bortebest.no
Akkurat nå er jeg opptatt av is på pinne i alle varianter. Sjekk også ut våre instagramkontoer: @smakenavoslo og @daily_popsicle
Lyst til å samarbeide eller noe du lurer på? Kontakt meg på tjodunn@smakenavoslo.no