Ny kafe i sentrum – Skippergata 22

ny kafe i sentrum Skippergata 22

Lyst og luftig hos Skppergata 22.

Skippergata 22 har endelig åpnet! En konkurrent til populære Eckers.

Vi i Smaken av Oslo har ventet og fulgt med Skippergata 22 på sosiale medier, og det var ikke fritt at vi var litt nysgjerrige da vi svippet innom i dag, først for en kaffe og senere for lunsj.

Et enormt og kult lokale, her kan man også ha større arrangementer! Luftig – og med store vinduer ut mot Skippergata er det ikke akkurat trangt mellom bordene. Her er det muligheter for å få inn mange flere bord og folk, om det viser seg å bli stor pågang med gjester.

1. februar kan du være med på første event med pop up kino! Med filmen «Racing Extinction. Sosialt og spennende.

Meny Skippergata 22

kaffe Skippergata 22

Lunch og frokost i Skippergata 22

Åpningstidene er fra 07.30 til 18 – så her satser man kanskje mest på folk som jobber i området og trenger mat og drikke på dagtid. Men et veldig kult lokale hvor vi godt kan se for oss at man kan hygge seg på kveldstid også. Så det kommer forhåpentligvis mange flere kveldseventer her.

Det er tilrettelagt mat på menyen man lett kan ta med seg til kontoret – fra chiapuddinger og sandwicher til bakt pastinakk med linser og posjert egg.

Her er det i dag mest vegetarmat, men de er ikke fanatiske. Det er en grønn profil på stedet, men hvorfor serverer de maten i plast?

Det er selvfølgelig lettvint å ta med seg en ferdig plastboks, men hvorfor plast? Vi må spørre.

Men så er det selvfølgelig ikke plast – det er «vegware – 100% compostable». Puh!

sandwich Skippergata 22Skippergata 22 brød

Kaker uten mel og sukker

Og maten er god! Vi er tre spisevenninner til lunsj denne dagen. Én spiser sandwich med ost, skinke salat og hummus, én bondeomelett og én den før omtalte pastinakken, som er deilig og spicy. Alt brødet kommer fra Rent mel rett borte i gata. Kortreist, altså.

Og kakene er organiske og uten mel og sukker!

Men dessverre ikke kalorifrie. Vi rakk ikke å smake på kakene, men sjekk ut instagramprofilen @treats.bakery til Thea – kvinnen som står bak kakene – for en sniktitt på herlighetene. No tricks – only treats.

Neste gang blir det kaker også! Vi lover!

 

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>