Heimatt – ny kafé på Grünerløkka

Heimatt kafé -01

Heimatt kart

Heimatt på Grünerløkka åpnet for to uker siden, og er en pop up som etter planen skal være åpen frem til påske 2018. Men vi håper Ikea og Tine ombestemmer seg og fortsetter prosjektet!!!

Heimatt har et deilig lokale med litt upusset mur, tregulv, koselige kelimtepper og trendy farger! Og om du liker fargen og tenker det kan være noe for deg – så står fargekoden på veggen. Og så er det masse Ikea-favoritter som du garantert kjenner igjen i både tekstiler, møbler, bestikk og servise.

De ligger ikke langt unna nye Vintage Kitchen som serverer deilige, danske smørbrød i lunsjen! Eller om du er fysen på italiensk så er Trattoria Popolare et steinkast lenger nede i gata.

Heimatt kafé -09

Heimatt kafé -05

Sleng deg i sofaen

På menyen er det enkle retter med mye Tine-produkter, som er ekstra fremhevet. Tine yoghurt, Tine melk og så videre. Litt voldsomt kanskje? Det står ikke at kaffen er servert i Ikea-kopp?

Hos Heimatt kan man både kose seg og ha et møte. Myke tekstiler, puter og tepper gjør det enkelt å kippe av seg skoene og trekke føttene opp i sofaen. Ta med en bok eller se en film på Mac’en.

Mange bord og sittemuligheter i vinduene gjør at det er enkelt å jobbe her også.

På menyen er det frokost og lunsj-alternativer som serveres hele dagen. Vi valgte chiapuddingen – som var deilig. Og en svær rislapp med sykt godt bringbærsyltetøy.

– Det er hjemmelaget. Kanskje litt tynt, men du vil garantert like det, sier baristaen. Oh yeah!

Heimatt kafé -07

Heimatt kafé -08

Heimatt senior

Seniorpolitikk?

Jeg må innrømme jeg tok en ekstra titt på personalet, for jeg hadde lest i en pressemelding hos Tine at de har prioritert seniorer på Heimatt.

«Vi har valgt å ansette seniorer som vil ha tid til ikke bare å servere kaffe og frokost, men også til å slå av en prat.»

Nuvel – jeg lurer på hva som ansees som senior hos Tine for tida. Over 30?

Ikke en senior etter min definisjon i sikte når Smaken av Oslo er på besøk. Men trivelig betjening likevel. Kanskje de eldre jobber ettermiddagsskiftet?

Heimatt kafé -03

Heimatt kafé -03

Heimatt kafé -04

Heimatt for kids

På Heimatt kan du trygt komme med både barn og barnevogn, men de slipper bare 2 vogner inn om gangen, resten må parkeres på fortauet. Menyen passer også godt for hele familien så her kan man enkelt ta med småtasser.

Heimatt er et hyggelig sted å henge på dagtid på Grünerløkka! Få det med deg før de stenger!

 

Hjem til Heimatt HER!

Comments

  1. Bjørn Arild Andersen says

    På en plakat utenfor forretningen reklameres det for «bakevarer». Det riktige er «bakervarer». Vennlig hilsen Bjørn Arild Andersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>