Haralds Vaffel i Torggata

Haralds Vaffel-2

Haralds Vaffel har vært en favoritt lenge! Jeg var med på å kåre ham som vinner av Årets ByLam i en konkurranse arrangert av Matprat i 2016. Juryen var enstemmig! Den gangen var det vaffel med fenalår og blåmuggost som stod på menyen hos Haralds Vaffel. Oppskriften finner du hos Matprat HER!

Harald – eller Jonathan Larsson, som han egentlig heter – har i flere år solgt vafler ut fra soveromsvinduet sitt på Harald Hårdrådes plass i Gamlebyen. Nå har han fått seg sentral plassering i Torggata 7, hvor han startet opp i oktober – og vi finner det nesten umulig å gå forbi.

Alle elsker Haralds Vafler

Fenalårsvaffelen er tatt av menyen – men vi går for bacon og blåmugg til kr 49,- og en Tøyencola på deling. Sykt godt!

Skeptisk til komboen?

Du kan også få mer vanlige vafler med syltetøy og brunost. Eller Østfold-klassikeren Pølse i vaffel. (Er du en ekte pølseelsker kan pølsestedet Würst inne på Strøket være et godt alternativ.)

Kanskje vil du prøve de veganske alternativene Favaffel eller en Kokosvaffel? Eller Triplecheese & chili?

– Oslos beste vafler, mener den rimelig usjenerte og selvproklamerte Vaffelkongen. Uten at vi har smakt på alle Oslos vafler, tror vi kan kan være inne på noe der…

Finfin liten godbit å ta med seg i farten!

Sjekk ut Haralds Vaffel på Facebook HER!

Haralds Vaffel-1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>