Gøy på nye Grønland Gym!

Grønland Gym-18

 

Grønland Gym, bli med en tur på Grønland Gym for en skikkelig work out, lokker jeg min treningsglade mann.

Og han lar seg heldigvis lokke.

Kult interiør

I lokalene hvor Vognmand Nielsen tidligere lå, ved siden av Oslo Mekaniske Verksted og Evita kaffebar, ligger det nyåpnede utestedet. Vi svinger inn dørene og her er det gymsal allright!

Ribbevegger, lærkledde bukker, basketball hoop og en blå tjukkas i hjørnet om du er litt sliten. Idrettseffektene er mange og kule. Det meste, inkludert stolene er fra en skole i Polen, får vi høre. Og det ser skikkelig kult ut!

Grønland Gym-17

Grønland Gym-07

Grønland Gym-10

My kind of work out

Det er ikke folksomt denne lørdagen. Litt merkelig, synes Tjodunn, digger stemningen her og hun vil ha dette som sitt lokale hang out! Grønland Gym ligger ikke langt fra et par andre kule nykommere – dumplingdarlingen The Golden Chimp, koselige Brugata Landhandleri eller Vintage Kitchen med sine fantastisk gode smørbrød.

Her er det shuffle board, bordtennisbord og dart i et eget rom med egen bar, Gymsalen – som man kan reservere til fester. Morsomt for julebord, firmafest eller et venneparty.

Her vises også Premier League-kamper til glede for fotballelskere.

Etter en runde i lokalet, dropper vi  de vanlige kafemøblene og slår oss ned i de dype mormorstolene i stedet. Per bestiller en reparasjons-øl fra danske To øl, perfekt for en lørdagsbrunch, mens Tjodunn tester cocktailmenyen. Begge deler funker riktig bra!

Grønland Gym-11

Grønland Gym-08

På menyen

På Grønland Gym er det en liten lunsjmeny, som serveres fra 11 til 16. Etter fire  finnes en større meny med bredere utvalg. Og søndagen har egen søndagsmeny.

Fra lunsjmenyen velger vi gymburgeren (195) og bondeomeletten (145). Det siger på med litt folk, mens vi nipper til øl og cocktail. Grønland Gym åpnet for en måned siden og vi spår suksess – særlig hvis maten er god.

Og så kommer bestillingen vår – lekkert servert på små trebrett.

Grønland Gym-13

Grønland Gym-14

Vil ikke dra…

Burgeren er saftig, men litt kompakt, med godt og smakfullt tilbehør. Potetene har fått for lang tid i frityren og mange av dem har blitt harde. Synd. Bondeomeletten med grønnkål, er litt kjedelig på smak, men blir servert med en deilig, syrlig salat. Og selv om det er en stor porsjon omelett, savnet vi litt brød og smør til.

De har kanskje litt å jobbe med på matsiden, men vi har lyst til å komme tilbake for å teste andre ting på menyen som høres fristende ut: GGFC for eksempel – Grønland Gym Fried Chicken.

Eller Gymplanken, Gymribba, Strongman chili eller Beer Can Chicken. Neste gang!

Grønland Gym er rett og slett et sted du ikke har lyst til å forlate. Bare sitte her og se på folk drive forbi, mens du chiller, nipper til en cocktail, prater med venner, eller leker i gymsalen.

Grønland Gym-03

Grønland Gym-04

 

Grønland Gym passer for…

En date, for vennegjengen, julebordet og jobben, du kan ta med ungene, se fotball med gutta, møte nye folk, sjekke, drikke, chille.

Hjem til Grønland Gym HER!

Grønland Gym-16

Grønland Gym-01Grønland Gym-06

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>