Verdens beste pannekaker
Author: 
Cuisine: French
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 16-20 pannekaker
 
Ingredients
  • 6 egg
  • 225 g. hvetemel
  • 6 dl. helmelk
  • 3 ss. smeltet smør
  • 1 knivsodd salt
Instructions
  1. Bland sammen egg, mel, salt og halvparten av melken til en tykk røre. Tilsett resten av melken og smøret, og visp for hånd til røren blir jevn og uten klumper. Erstatt gjerne litt av melken med fløte. Synes du røren blir for tykk - tilsett litt mer melk.
  2. La røren svelle en time i kjøleskapet.
  3. Kunsten når du steker er å få pannekakene så tynne og jevnt stekte som mulig. Stek på middels sterk varme.
  4. Tilbehøret kan varieres i det uendelige. Til middag: Hva med sprøstekt bacon og sukker? Kombinasjonen gjør middagen til en fest i vår familie.
  5. Eller som dessert eller kake? Fylte dessertpannekaker er også en vinner. Prøv krem (gjerne laget av Røros-fløte), karamellsaus og granateplekjerner. Mmmmm....
Recipe by Smaken av Oslo at http://www.smakenavoslo.no/verdens-beste-pannekaker/