Glutenfrie frozen yoghurt- og müslibarer
Prep time: 
Total time: 
Serves: 6-8 pers
 
Ingredients
  • 1 kiwi
  • 6 physalis
  • 6 jordbær
  • 1 dl blåbær
  • 1 dl bringebær
  • 2 dl mandler
  • 2 dl gresk yoghurt
  • 1 dl glutenfri müsli
Instructions
  1. Skrell kiwien og del i mindre biter. Del også opp physalis og jordbær. Bringebærene og blåbærene kan du beholde som de er.
  2. Hakk mandlene - eller bruk ferdig skivede mandler. Neste gang tror jeg at jeg kommer til å bruke pistasjnøtter i oppskriften.
  3. Bland forsiktig sammen alle ingrediensene - frukt, bær, mandler, yoghurt og den glutenfrie müslien.
  4. Kle innsiden av en vanlig brødform med plastfolie og fordel røren i formen. Du kan eventuelt pynte med litt ekstra pen frukt og müsli på toppen.
  5. Sett formen i fryseren og la stå minst en time til den er stiv.
  6. Ta opp og skjær fine yoghurtbarer og server umiddelbart - for den smelter fort.
  7. Nyt! Er kjempegodt og kan gjerne erstatte kake eller dessert om du har selskap. Fin til frokost, som mellommåltid eller bare som kos når du er fysen på noe.
Recipe by Smaken av Oslo at http://www.smakenavoslo.no/glutenfrie-frozen-yoghurt-og-muslibarer/