Oppskrift på verdens beste granola-is
Author: Tjodunn
Prep time:
Total time:
- 10 g granola (1 ss) - bruk din favoritt, jeg har brukt Renée Voltaires Hasselnöt & Russin
- 80 ml kokos-Biola eller Eldorados jordbær & markjordbær drikkeyoghurt
- 1 bringebær
- 1 blåbær
- 2 bananstjerne eller kiwistjerne (stjerner bare fordi det så kult ut - vanlige skiver funker like bra)
- Ekstra godt om du har en liten skvis agavesirup på granolaen.
- (Renée Voltaire har en vanlig og en med sjokolade. En dæsj på 5 gram tilstaver 16 ekstra kalorier - så det har du bare godt av!)
- Legg ca ½ ss granola i bunnen av isformene.
- Så fyller du opp med yoghurt eller biola.
- Putt oppi frukt og bær - forsøk å presse frukten ut mot kanten - da blir de finest når de har frosset.
- Dryss ½ ss granola på toppen av isen og sett pinnen i.
- Putt i fryseren og la stå i minst 8 timer.
Yoghurtisen er mer fløteisaktig, mens Biolaisen er mer saftisaktig! Begge deler like godt, mener familiejuryen. :-)
Recipe by Smaken av Oslo at http://www.smakenavoslo.no/oppskrift-pa-verdens-beste-granola-is/
3.4.3177