Oppskrift på verdens beste granola-is
Author: 
Prep time: 
Total time: 
 
Ingredients
  • 10 g granola (1 ss) - bruk din favoritt, jeg har brukt Renée Voltaires Hasselnöt & Russin
  • 80 ml kokos-Biola eller Eldorados jordbær & markjordbær drikkeyoghurt
  • 1 bringebær
  • 1 blåbær
  • 2 bananstjerne eller kiwistjerne (stjerner bare fordi det så kult ut - vanlige skiver funker like bra)
  • Ekstra godt om du har en liten skvis agavesirup på granolaen.
  • (Renée Voltaire har en vanlig og en med sjokolade. En dæsj på 5 gram tilstaver 16 ekstra kalorier - så det har du bare godt av!)
Instructions
  1. Legg ca ½ ss granola i bunnen av isformene.
  2. Så fyller du opp med yoghurt eller biola.
  3. Putt oppi frukt og bær - forsøk å presse frukten ut mot kanten - da blir de finest når de har frosset.
  4. Dryss ½ ss granola på toppen av isen og sett pinnen i.
  5. Putt i fryseren og la stå i minst 8 timer.
Notes
Yoghurtisen er mer fløteisaktig, mens Biolaisen er mer saftisaktig! Begge deler like godt, mener familiejuryen. :-)
Recipe by Smaken av Oslo at http://www.smakenavoslo.no/oppskrift-pa-verdens-beste-granola-is/