Grove bananpannekaker
Author: 
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 12 små og litt tykke pannekaker
 
Ingredients
  • 3 egg
  • 3 dl lettmelk
  • 1-2 modne bananer
  • 2 dl kesam naturell eller yoghurt naturell
  • 3 dl sammalt hvete eller annet grovt mel
  • 1 dl havregryn
  • 2 ss sukker, kan sløyfes
  • smør eller litt nøytral olje til steking
Instructions
  1. Visp sammen egg, melk og kesam i en bolle.
  2. Mos banan med en gaffel. Rør mel, havregryn, sukker og moset banan inn i eggeblandingen og visp godt til røren blir jevn og klumpfri. La røren stå i ca. 30 minutter før steking.
  3. Stek fine og gylne pannekaker over middels høy varme i en liten stekepanne. Topp pannekakene med bananskiver og blåbær eller annen frukt og bær.
Recipe by Smaken av Oslo at http://www.smakenavoslo.no/pannekaker-oppskriften-pa-en-god-dag/